Man bij leiding

Markten

Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van duurzaamheid en kunststoffen, kunnen we veel verschillende klanten in diverse branches bedienen. In onderstaande branches komt Normec QS regelmatig voor het uitvoeren van testen, inspectie, certificatie en opleidingen.

Inspectie leidingwerken

Industrie

De milieu- en levensduureisen voor voorzieningen worden steeds meer aangescherpt en aantoonbaarheid van het voldoen aan (inter)nationale normering steeds essentiëler.

ISCC

Hernieuwbare energie

De transitie naar duurzame energiebronnen wordt versneld, inzichtelijk gemaakt en geborgd door certificering. Met onze expertise maken we dit aantoonbaar.

Compost

Hernieuwbare grondstoffen

De markteconomische waarde van hernieuwbare grondstoffen wordt steeds bekender. Dit wordt inzichtelijk gemaakt en geborgd door onze certificering.

GWW

Grond-, weg- en waterbouw

Onafhankelijke vastlegging van het voldoen aan de bestek-eisen is voor zowel de opdrachtgever als de uitvoerder van meerwaarde.

Vrouw doet ultrasoon onderzoek

Ondergrondse infrastructuur

Om operationele veiligheid van de ondergrondse infrastructuur zeker te stellen, worden er tijdens de aanleg en gebruik strikte kwaliteitseisen gesteld.

Inspectie leidingwerken

Afvalverwerking en recycling

De afvalstoffenbranche is volop in beweging, onder andere door beleidsveranderingen en de nieuwe rol als grondstoffenrotonde.

Waarom kiezen voor Normec QS?

Opleiding elektrolassen

Benieuwd wat Normec QS
voor u kan betekenen?

Offerte aanvragen

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Benieuwd naar de mogelijkheden?
Normec QS denkt graag effectief met u mee.

Offerte aanvragen voor..(Vereist)