Man bij leiding

Microscopisch onderzoek

In ons laboratorium kunnen we volledig onafhankelijk onderzoek uitvoeren. Onze laboratoriumfaciliteiten bestaan o.a. uit een microscoop voor het uitvoeren van visueel onderzoek op microscopisch niveau. Hiermee kunnen wij microscopisch onderzoek uitvoeren als onderdeel van een reguliere kwaliteitscontrole, levensduuronderzoek of als onderdeel van een schadeonderzoek.

Inzet microscopisch onderzoek

Microscopisch onderzoek wordt in ons laboratorium in het bijzonder uitgevoerd ten behoeve van bepaling van scheurvorming in dwarsdoorsneden en breukvlakanalyses van proefstukken waaraan een trek-, trekslag- of onthechtingsbeproevingen zijn uitgevoerd. De breukvlakanalyses zijn ter ondersteuning van gemeten scheur-uitbreidingswaarden en identificatie van het type breuk of onthechting.

Hiernaast wordt microscopisch onderzoek ingezet ter opheldering en verificatie van de stadia tussen initiële en fatale scheurvorming, vormen van schade en oppervlakteaantasting aan kunststof producten en/of verbindingen.

Man met microscoop

Heeft u een vraag over
Microscopisch onderzoek?
Vraag het onze experts.

Nieuws

Man bij leiding

Ontmoet Normec QS op het No-Dig event

Normec QS is aanwezig op het No-Dig event op 11 en 12 oktober 2023. We vertellen u hier graag meer over onze onafhankelijke inspecties en opleidingen.

biogas units in field

Normec QS aanwezig tijdens BVOR-Demodagen

Normec QS is aanwezig tijdens de BVOR-Demodagen 24 en 25 mei 2023 als exposant.

Normec QS reconnu laboratoire d’essai par Synergrid

Depuis le mois d’avril, Normec QS figure sur la liste des laboratoires d’essai reconnus établie par Synergrid pour le marché belge.

Waarom kiezen voor Normec QS?

Handen van elektrolasser

Benieuwd wat Normec QS
voor u kan betekenen?

Offerte aanvragen

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Benieuwd naar de mogelijkheden?
Normec QS denkt graag effectief met u mee.

Offerte aanvragen voor..(Vereist)