Contact

Beschikbaar voor al uw vragen

Heeft u vragen over onze diensten? Of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij staan u graag te woord. Neem gerust contact met ons op.

Normec employee

Ons kantoor is gevestigd in Bennekom

Het kantoor van Normec QS is gevestigd in Bennekom. Hier werken we elke dag aan het verbeteren van de bedrijfsprestaties van onze klanten.

Adres
Kierkamperweg 33
6721 TE Bennekom
Nederland
+31 88 166 2000
info-qs@normecgroup.com

Openbaar vervoer
Vanaf NS-station Ede-Wageningen neemt u Buslijn 52, richting Arnhem. Stap uit bij de halte: Hof van Sint Pieter, Bennekom. Loop in de richting van de Regiobank, sla rechtsaf. Ons kantoor vindt u na circa 60 m. aan uw linkerhand.

Routebeschrijving

Ontdek onze locatie

Bekijk kaart online
Elektrolas controle
Over ons

Normec QS levert onafhankelijke diensten op het gebied van testen, inspecteren en certificeren. Onze dienstverlening stelt u in staat uw bedrijfsprestaties te verbeteren. Dit realiseren wij voor u door de bedrijfsrisico’s in uw keten te kwalificeren en terug te dringen. Ons uitgangspunt hierbij is het aantoonbaar voldoen aan (inter)nationale wet- en regelgeving en normering. Met de ondersteunende data uit onze test-, inspectie- en certificatiediensten stellen wij u mede in staat om uw asset management en kwaliteitsbeheer strategisch vorm te geven.