Man bij leiding

Over ons

Normec QS levert onafhankelijke diensten op het gebied van testen, inspecteren en certificeren. Onze dienstverlening stelt u in staat uw bedrijfsprestaties te verbeteren. Dit realiseren wij voor u door de bedrijfsrisico’s in uw keten te kwalificeren en terug te dringen. Ons uitgangspunt hierbij is het aantoonbaar voldoen aan (inter)nationale wet- en regelgeving en normering. Met de ondersteunende data uit onze test-, inspectie- en certificatiediensten stellen wij u mede in staat om uw asset management en kwaliteitsbeheer strategisch vorm te geven.

Accreditatie

Extern toezicht door de Raad voor Accreditatie (RvA) borgt de onafhankelijkheid en kundigheid van onze dienstverlening.

Normec QS is de enige geaccrediteerde partij in Nederland met zowel een eigen laboratorium, inspectie-instelling en opleidingen op het gebied van hernieuwbare energie en materialen.

Klantspecifieke diensten

Onze dienstverlening strekt zich uit over de gehele keten van publieke en private opdrachtgevers. Door groeiende compliance eisen, vraagt de markt steeds vaker om custom-made inspecties. Ook zien wij de vraag naar op maat gesneden beproevingen toenemen. In beide gevallen zijn wij graag uw gesprekspartner met het oog op een doeltreffend test- en/of inspectie programma. Door jarenlange ervaring zijn wij in staat uw vragen te vertalen naar een voor u passende oplossing. Onze expertise helpt u verder!

Benieuwd of u in ons team past?
Bekijk onze vacatures

Normec QS is onderdeel van Normec Group

De nummer één instelling op het gebied van testen, inspecteren en certificeren.

Kantoor
Handen van elektrolasser

Benieuwd wat Normec QS
voor u kan betekenen?

Offerte aanvragen

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Benieuwd naar de mogelijkheden?
Normec QS denkt graag effectief met u mee.

Offerte aanvragen voor..(Vereist)