Man inspecteert leiding

Testen

Normec QS richt zich binnen haar laboratorium op het beproeven en beoordelen van kunststof materialen en lasverbindingen.

De laboratoriumfaciliteiten van Normec QS zijn ingericht op het beproeven van diverse kunststoffen en kunststofverbindingen conform gestandaardiseerde NEN, EN, ISO, DIN of DVS normen. Normec QS heeft onder andere faciliteiten voor het uitvoeren van trekproeven, onthechtingsproeven en trekslagproeven. Tevens biedt Normec QS diensten op het gebied van restlevensduurbepalingen voor leidingen & geomembranen.

Naast het uitvoeren van gestandaardiseerde testen biedt Normec QS ook de mogelijkheid om een klantspecifiek onderzoeksprogramma uit te voeren. Hierbij beperken wij ons niet alleen tot het beproeven van kunststoffen, maar kunnen er ook andere materialen beproefd worden.

De experts van Normec QS worden regelmatig ingezet als onafhankelijk beoordelaar bij schade onderzoeken.

Verificatie testen
Tijdens verschillende stadia van productinnovatie, is het noodzakelijk de validiteit van uw product- of materiaal specificaties door een onafhankelijke partij te laten vaststellen. Normec QS verzorgt deze verificatie van producteigenschappen in haar eigen werkplaats en laboratorium. Wij zijn u graag van dienst om uw (product)ontwikkelingsproces te helpen voltooien.

Kunststof materialen

De levensduur van toegepaste kunststof is onder andere onderhevig aan omgevingsfactoren. Door chemische, fysische en mechanische degradatieprocessen kan een ontwerplevensduur begrenst worden. Onder andere middels laboratoriumonderzoek kan voortijdig falen geïdentificeerd worden.

Kunststof lassen

Tijdens het aanleggen van leidingsystemen is de kwaliteit van de lasverbindingen van cruciaal belang. Door het beproeven van de verbindingen conform de geldende normen, wordt de kwaliteit geborgd.

Laboratorium

Mechanische beproeving lassen in folie en plaatmateriaal

Waarom kiezen voor Normec QS?

Opleiding elektrolassen

Benieuwd wat Normec QS
voor u kan betekenen?

Offerte aanvragen

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Benieuwd naar de mogelijkheden?
Normec QS denkt graag effectief met u mee.

Offerte aanvragen voor..(Vereist)