Man bij leiding

Verificatie CO2-reductie

Duurzaamheid van een organisatie wordt steeds belangrijker. Zo zijn er voorbeelden van opdrachtgevers en aanbestedingstrajecten, waarbij aanbieders met een lagere CO2-voetafdruk of een duurzame aanpak de opdracht toegekend krijgen. Normec QS verifieert als onafhankelijke verificateur de duurzaamheid van een organisatie en/of een project.

Validatie van duurzame activiteiten

Naarmate het belang van de duurzaamheid van een organisatie toeneemt, groeit ook de vraag om validatie van deze duurzaamheid. Zeker wanneer duurzaamheid meeweegt bij een aanbesteding, mag er geen twijfel bestaan over de verifieerbaarheid van de CO2-voetafdruk.

Onafhankelijke toetsing

Normec QS kan de onafhankelijke toetsing uitvoeren en op basis van deze toetsing stelt Normec QS een rapport en/of verklaring op waarmee de duurzaamheid van de organisatie en/of het project aantoonbaar kan worden gemaakt.

Heeft u een vraag over
Verificatie CO2-reductie?
Vraag het onze experts.

Nieuws

Ontmoet ons op Infra Relatiedagen 2024

Op 6, 7 en 8 februari is Normec QS weer aanwezig op hét netwerkplatform dat grond-, weg- en waterbouw professionals samenbrengt.

Man bij leiding

Ontmoet Normec QS op het No-Dig event

Normec QS is aanwezig op het No-Dig event op 11 en 12 oktober 2023. We vertellen u hier graag meer over onze onafhankelijke inspecties en opleidingen.

biogas units in field

Normec QS aanwezig tijdens BVOR-Demodagen

Normec QS is aanwezig tijdens de BVOR-Demodagen 24 en 25 mei 2023 als exposant.

Waarom kiezen voor Normec QS?

Handen van elektrolasser

Benieuwd wat Normec QS
voor u kan betekenen?

Offerte aanvragen

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Benieuwd naar de mogelijkheden?
Normec QS denkt graag effectief met u mee.

Offerte aanvragen voor..(Vereist)