Man bij leiding

Werken bij

Onze medewerkers werken in een professionele omgeving aan aansprekende projecten op het gebied van testen, inspecteren en certificeren. Bij de ontwikkeling van voor ons werkveld relevante normen, zijn we vaak een van de eerste actieve marktpartijen. Dat maakt ons werk vernieuwend en uitdagend.

Man test leiding

Kwaliteitscontroleur / Inspecteur

Bij Normec QS zijn we ter uitbreiding van het team op zoek naar een Kwaliteitscontroleur/Inspecteur.

Tablet in handen

Auditor duurzame energie & materialen

Voor Normec QS in Bennekom zoeken wij ter uitbreiding van het team twee Auditors voor het werkveld duurzame energie en materialen. Een Junior en een Senior.

Het team

Bij Normec QS werken circa 35 inspecteurs, auditoren en materiaalspecialisten samen aan het veiliger en duurzamer maken van onze leefomgeving. Als onafhankelijk specialist levert Normec QS diensten op het gebied van testen, inspecteren en certificeren van projecten op gebieden als afval, recycling, compostering, grond-weg- en waterbouw, duurzame energie en infrastructuur.

twee mannen voor auto

Normec Group

Normec QS is onderdeel van Normec Group, de trotse werkgever van ruim 2.500 gedreven professionals met jarenlange ervaring en kennis in verschillende sectoren. Het is dan ook de nummer één op het gebied van testen, inspecteren, certificeren en inschikkelijkheid. Er wordt hard gewerkt, ja, maar mét plezier. En dat typeert de hele Normec Group. Want plezier in het werk garandeert een beter resultaat en betere kwaliteit. Normec QS streeft dan ook naar een werkomgeving waarin medewerkers zich goed voelen, en met enthousiasme en passie het werk uitvoeren.

Werken bij Normec QS betekent

Benieuwd of Normec QS een goede match is? Solliciteer nu

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 64 MB.

    Man bij leiding

    Offerte aanvragen

    Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Benieuwd naar de mogelijkheden?
    Normec QS denkt graag effectief met u mee.

    Offerte aanvragen voor..(Vereist)