Werken bij

Werken bij Normec QS

Onze medewerkers werken in een professionele omgeving aan aansprekende projecten op het gebied van testen, inspecteren en certificeren. Bij de ontwikkeling van voor ons werkveld relevante normen, zijn we vaak een van de eerste actieve marktpartijen. Dat maakt ons werk vernieuwend en uitdagend.

Normec employee

Waarom werken bij Normec QS?

Bij Normec QS werken circa 35 inspecteurs, auditoren en materiaalspecialisten samen aan het veiliger en duurzamer maken van onze leefomgeving.

  • Werken bij Normec QS betekent:
  • Werken bij een flexibele, gedreven en klantgerichte organisatie
  • Deel uitmaken van een deskundig en betrokken team
  • Bijdragen aan een duurzame wereld met jouw kennis en kunde

Window of Opportunities

Normec QS is onderdeel van Normec, een ambitieuze, onafhankelijke en snelgroeiende organisatie die zich richt op testen, inspecteren, certificeren en compliance (TICC). Normec draagt zorg voor de kwaliteit en veiligheid van de materialen, systemen en producten van haar klanten. Deze zorg dragen wij door de slimme inzet van IT-middelen, maar bovenal door onze ervaren mensen.

Deskundig. Ondernemend. Ambitieus. Zorgvuldig. Eigenschappen die herkenbaar zijn bij de ruim 4.000 medewerkers van Normec. Persoonlijkheidskenmerken die we op de juiste waarde weten te schatten, waar we graag ruimte voor maken. We hebben liefde voor de wetenschap en wetgeving, maar zien ook altijd een ‘Window of Opportunities’. Kansen voor onze klanten én voor onze medewerkers.

Vacatures

Onze vacatures

NDO Inspecteur

NDO Inspecteur

Certificatie Coördinator duurzaamheid

Certificatie Coördinator duurzaamheid

Auditor duurzame energie & materialen

Auditor duurzame energie & materialen

Kwaliteitscontroleur / Inspecteur

Kwaliteitscontroleur / Inspecteur

Open solicitatie

Als groeiende organisatie zijn wij geregeld op zoek naar deskundige collega’s

Stuur ons gerust een open sollicitatie.

Visueel leiding uitsnedeInspectie leidingwerkenInspecteur controleert leiding.
Elektrolas controle
Over ons

Normec QS levert onafhankelijke diensten op het gebied van testen, inspecteren en certificeren. Onze dienstverlening stelt u in staat uw bedrijfsprestaties te verbeteren. Dit realiseren wij voor u door de bedrijfsrisico’s in uw keten te kwalificeren en terug te dringen.