Inspecteren

Aantoonbaar lekdichte constructies

Flexistores

Inspectie Flexistores

Een flexistore is een opvangbuffer gemaakt uit kunststofolie, bijvoorbeeld van polyesterversterkte polyvinylcholoride (PVC) of van polyesterversterkte polypropyleen folie (PP-folie). Flexistores worden onder andere ingezet voor de tijdelijke opvang van verschillende (milieubelastende) vloeistoffen. Normec QS verzorgt op aanvraag een inspectie op verschillende onderdelen.

Waarom Normec QS?

  • Vertrouw op jarenlange ervaring en deskundigheid.
  • Plan inspecties, testen en opleidingen flexibel in.
  • Van testen tot certificering; u bent 100% ontzorgd.
  • Normec QS is uw kennispartner met actieve rol in normalisatie.

Onderdelen inspectie Flexistores

Normec QS-inspecteurs kunnen een flexistore, voordat deze daadwerkelijk in gebruik wordt genomen, inspecteren op de volgende punten:

  • de te gebruiken folie;
  • de laswerkzaamheden in de fabriek (al dan niet in Nederland);
  • de lekdichtheid van de lasnaden;
  • de installatie van de flexistore op locatie.
Please accept marketing-cookies to watch this video.

Jet fuel bladders

Normec QS heeft specifiek ervaring in het inspecteren van jet fuel bladders (brandstoftanks van vliegtuigen) op basis van de internationaal erkende norm MIL-PRF-32233. De bevindingen van de inspecteurs worden vastgelegd in een rapport voor de opdrachtgever, welke wordt voorzien van een conformiteitverklaring.

Ondersteuning bij selectie Flexistores

Het zoeken van een geschikte leverancier voor één of meerdere Flexistores kan een behoorlijke klus zijn. Normec QS kan hierin ondersteunen. Onze inspecteurs leggen dan bedrijfsbezoeken af bij potentiële leveranciers en voeren ter plekke een kwaliteitsaudit uit. Aan de hand van de rapportages kan de opdrachtgever dan een keuze maken. Eventueel kan bij de uiteindelijk gekozen leverancier aanvullend nog een afnamecontrole worden gedaan in de fabriek.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag een offerte aan