Man bij leiding

Inspectie Flexistores

Een flexistore is een opvangbuffer gemaakt uit kunststofolie, bijvoorbeeld van polyesterversterkte polyvinylcholoride (PVC) of van polyesterversterkte polypropyleen folie (PP-folie). Flexistores worden onder andere ingezet voor de tijdelijke opvang van verschillende (milieubelastende) vloeistoffen. Normec QS verzorgt op aanvraag een inspectie op verschillende onderdelen.

Onderdelen inspectie Flexistores

Normec QS-inspecteurs kunnen een flexistore, voordat deze daadwerkelijk in gebruik wordt genomen, inspecteren op de volgende punten:

  • de te gebruiken folie;
  • de laswerkzaamheden in de fabriek (al dan niet in Nederland);
  • de lekdichtheid van de lasnaden;
  • de installatie van de flexistore op locatie.
Flexistores

Jet fuel bladders

Normec QS heeft specifiek ervaring in het inspecteren van jet fuel bladders (brandstoftanks van vliegtuigen) op basis van de internationaal erkende norm MIL-PRF-32233. De bevindingen van de inspecteurs worden vastgelegd in een rapport voor de opdrachtgever, welke wordt voorzien van een conformiteitverklaring.

Ondersteuning bij selectie Flexistores

Het zoeken van een geschikte leverancier voor één of meerdere Flexistores kan een behoorlijke klus zijn. Normec QS kan hierin ondersteunen. Onze inspecteurs leggen dan bedrijfsbezoeken af bij potentiële leveranciers en voeren ter plekke een kwaliteitsaudit uit. Aan de hand van de rapportages kan de opdrachtgever dan een keuze maken. Eventueel kan bij de uiteindelijk gekozen leverancier aanvullend nog een afnamecontrole worden gedaan in de fabriek.

Heeft u een vraag over
inspectie Flexistores?
Vraag het onze experts.

Nieuws

Man bij leiding

Ontmoet Normec QS op het No-Dig event

Normec QS is aanwezig op het No-Dig event op 11 en 12 oktober 2023. We vertellen u hier graag meer over onze onafhankelijke inspecties en opleidingen.

biogas units in field

Normec QS aanwezig tijdens BVOR-Demodagen

Normec QS is aanwezig tijdens de BVOR-Demodagen 24 en 25 mei 2023 als exposant.

Normec QS reconnu laboratoire d’essai par Synergrid

Depuis le mois d’avril, Normec QS figure sur la liste des laboratoires d’essai reconnus établie par Synergrid pour le marché belge.

Waarom kiezen voor Normec QS?

Handen van elektrolasser

Benieuwd wat Normec QS
voor u kan betekenen?

Offerte aanvragen

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Benieuwd naar de mogelijkheden?
Normec QS denkt graag effectief met u mee.

Offerte aanvragen voor..(Vereist)