Werken bij

Normec QS

Inspectie leidingwerken

Kwaliteitscontroleur / Inspecteur

Ben je op zoek naar een functie waar je veel vrijheid krijgt in het uitvoeren van de werkzaamheden? En wil jij daarnaast ook graag bijdragen aan het veiliger en duurzamer maken van onze leefomgeving? Bij Normec QS, een jonge en snel groeiende organisatie in de TIC industrie, zijn we ter uitbreiding van het team op zoek naar een Kwaliteitscontroleur/Inspecteur.

Wat mag jij gaan doen?

De kwaliteitscontroleur is verantwoordelijk voor het zelfstandig uitvoeren van inspecties en beoordelingen. Dit zal allereerst zijn binnen bestaande werkgebieden zoals civiele techniek, kunststof constructies en geomembranen. Na een gedegen interne opleiding wordt de kwaliteitscontroleur zelfstandig verantwoordelijk voor een aantal projecten. De kwaliteitscontroleur heeft absoluut geen 9-tot-5 mentaliteit en draagt bij aan het realiseren van een ambitieuze groeidoelstelling van omzet en resultaat. De kwaliteitscontroleur heeft goede contactuele eigenschappen en staat open voor persoonlijke ontwikkeling.

Wat breng jij mee?

 • Hands-on professional in technische omgeving met no-nonsense mentaliteit
 • Kan na gedegen inwerkperiode volledig zelfstandig inspecties uitvoeren
 • Heeft goede contactuele eigenschappen en is flexibel inzetbaar
 • MBO / HBO werk- en denkniveau
 • Is bereid de opleiding Deskundig Inspecteur Vloeistofdichte Voorzieningen te volgen, of is reeds in het bezit van deze kwalificatie
 • Is bereid de opleiding Ultrasoon Onderzoek (UT) level 2 te volgen, of is reeds in het bezit van deze kwalificatie
 • Relevante werkervaring op het gebied van inspecties
 • Relevante vakinhoudelijke kwalificatie
 • Pré elektrotechnische achtergrond (opleiding en/of praktijkervaring)

Wat bieden wij jou?

Een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheden in een dynamisch werkveld. Uitstekende mogelijkheden om zowel onze organisatie als jezelf voortdurend verder vooruit te helpen. We hebben een goed arbeidsvoorwaardenpakket en ruime opleidingsmogelijkheden. We hechten aan een open bedrijfscultuur en bieden je werk dat ertoe doet.

Heb jij nog vragen?
Neem contact met mij op!

Renate Hannema (HR)
+31 6 411 211 60
recruitment-assurance@normecgroup.com

Soliciteren

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 64 MB.

  Elektrolas controle
  Over ons

  Bij Normec QS in Bennekom werken circa 35 Inspecteurs, Auditoren, Materiaalspecialisten en ondersteunend personeel. Als onafhankelijk specialist levert Normec QS diensten op het gebied van testen, inspecteren en certificeren van projecten op gebieden als: afval, recycling, compostering, grond-weg- en waterbouw, duurzame energie en infrastructuur. De sfeer binnen de organisatie is informeel en er zijn korte lijnen met de directie. Collega’s zijn betrokken bij elkaar, maar ook zeker bij de organisatie.