Werken bij

Audits uitvoeren bij klanten

Auditor aan het werken met een tablet

Auditor duurzame energie & materialen

Voor Normec QS in Bennekom, een jonge en snel groeiende organisatie in de TIC industrie, zoeken wij ter uitbreiding van het team twee Auditors voor het werkveld duurzame energie en materialen. Een Junior en een Senior.

Normec QS is een jonge en snel groeiende organisatie in de nationale en internationale TIC (Testing Inspection & Certification) industrie. Normec QS is een niche speler in de duurzaamheidsketen op het gebied van hernieuwbare energie en materialen.

Ben jij een zelfstandig persoon, sociaal en prettig in de omgang en sta jij stevig in jouw schoenen? Vind jij duurzaam ondernemen waardevol en wil je daaraan bijdragen? Lijkt het jou leuk om bij een informele organisatie te werken waar men oog en aandacht voor de mensen heeft? En haal je energie uit werken voor toonaangevende klanten? Dan zoeken wij jou! Neem nu contact met ons op!

Wat mag jij gaan doen?

Als Auditor ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van audits en verificaties in het werkveld van duurzame energie en materialen. Denk hierbij aan productieketens van biomassa voor energiedoeleinden of biobased materialen, maar ook aan de productie en levering van hernieuwbare energie zoals elektriciteit, biobrandstoffen, groengas en waterstof. Als Auditor bij Normec QS voer je periodiek audits uit bij hun klanten. Dit zijn toonaangevende organisaties zoals Friesland Campina, RWE, Eneco, Shell en Renewi. Je bent verantwoordelijk voor beoordelingen op locatie bij de klant en het rapporteren hiervan. Belangrijk hierin is dat je een objectief en onafhankelijk oordeel kunt geven over de eisen die ten grondslag liggen aan deze beoordelingen. Deze activiteiten voert Normec QS uit onder accreditatie waarbij hoge eisen gesteld worden aan de deskundigheid en onafhankelijkheid van de Auditor.

Wat breng jij mee?

 • Minimaal een HBO diploma in de richting van techniek, milieukunde of aanverwant
 • Je hebt aantoonbare affiniteit met duurzaamheid, energietransitie en/of LCA berekeningen
 • Je hebt werkervaring als Auditor, of je bent nu Kwaliteitsmanager binnen een organisatie en wil nu wel eens aan de andere kant zitten
 • Als je een starter op de arbeidsmarkt bent nodigen we je ook uit om te solliciteren
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B. Als persoon ben jij integer, verantwoordelijk en grondig in jouw werkwijze. Je bent organisatie sensitief en staat stevig in je schoenen. Daarbij ben je makkelijk in het contact, nuchter en vind je het leuk om veel onderweg te zijn en naar klanten te gaan.

Wat bieden wij jou?

Je komt terecht in een organisatie, die je veel vrijheid en verantwoordelijkheid zal geven, waar het principe van “geven en nemen” van toepassing is. Er heerst een open en informele sfeer op de werkvloer, waar hard gewerkt wordt. Verder kun je rekenen op de volgende arbeidsvoorwaarden:

 • Een uitstekend salaris tussen de €3.000,- en €5.000,- bruto per maand, afhankelijk van jouw werkervaring, kennis en opleiding
 • Een werkweek van 32 – 40 uur
 • Een zeer uitdagende baan met uitzicht op een vast dienstverband
 • Leaseauto
 • Laptop en telefoon (ook privé te gebruiken)
 • Werken vanaf huis, de klant en kantoor
 • Voldoende doorgroeimogelijkheden (ook binnen de Normec Group)
 • Uiteraard voldoende informele momenten om je collega’s te ontmoeten
 • Standplaats is Bennekom.

Sollicitatieprocedure

De werving en selectieprocedure is exclusief uitgezet bij Recruiters aan de Rijn.
Om te reageren of voor vragen, kun je contact opnemen met Femke Heuvel.

 +31(0)6 4212 5232
femke@recruitersaanderijn.nl

Soliciteren

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 64 MB.

  Elektrolas controle
  Over ons

  Bij Normec QS in Bennekom werken circa 35 Inspecteurs, Auditoren, Materiaalspecialisten en ondersteunend personeel. Als onafhankelijk specialist levert Normec QS diensten op het gebied van testen, inspecteren en certificeren van projecten op gebieden als: afval, recycling, compostering, grond-weg- en waterbouw, duurzame energie en infrastructuur. De sfeer binnen de organisatie is informeel en er zijn korte lijnen met de directie. Collega’s zijn betrokken bij elkaar, maar ook zeker bij de organisatie.