Nieuws

Bundelen van de krachten

Kantoor Normec

QS treedt toe tot Normec Group

Normec is zeer verheugd om de overname van Quality Services B.V. (QS) bekend te maken. Per augustus 2021 maken QS en haar dochterondernemingen QS Testing, QS Inspection en QS Certification onderdeel uit van Normec Group.

Het in 2001 opgerichte QS levert onafhankelijke geaccrediteerde dienstverlening op het gebied van testen, inspecteren en certificeren (TIC) voor publieke en private opdrachtgevers. De focus ligt hierbij op kunststoffolie, -leidingen, -constructies, hernieuwbare energie en biobased producten. In 20 jaar tijd heeft QS zich ontwikkeld tot een volwaardige partner in de branche.

Met jarenlange (internationale) ervaring in de TIC-branche is de toetreding van het bedrijf van grote waarde voor Normec. CEO Joep Bruins geeft aan: “QS biedt een scope van activiteiten die op dit moment nog niet door Normec Group worden aangeboden. Hierdoor zijn we nog beter in staat onze klanten in de volle breedte te ontzorgen. QS is dus een prachtige aanvulling op de bestaande dienstverlening binnen onze divisie Life, Safety & Environment.”

Jorn Bronsvoort (Directeur QS) vertelt: “Voor de klanten en medewerkers van QS is deze aansluiting bij Normec een uitgelezen mogelijkheid om onze solide groei op de lange termijn door te zetten. Wij denken dat dit voor alle betrokken partijen een mooie kans is, waarvan wij veel profijt verwachten.” Iljo Fluit (Directeur QS) vult aan: “Wij zien Normec Group als een speler waar de TIC-services van QS zowel complementair als verwant aan zijn, zonder te overlappen. Bovendien delen we dezelfde kernwaarden als het gaat om klantbenadering, namelijk gebaseerd op kwaliteit en klantvriendelijkheid. We zien dan ook veel mogelijkheden om onze gezamenlijke klanten nog beter te bedienen.”

Over Normec

Normec is een leidende organisatie op het gebied van testen, inspecteren, certificeren en compliance met meer dan 2.000 medewerkers in voornamelijk de Benelux en Duitsland. Normec onderscheidt zich door kennisintensieve dienstverlening te combineren met excellente serviceniveaus voor haar klanten, mede door de inzet van vooruitstrevende technologie.

Ontmoet Normec QS op het No-Dig event

Ontmoet Normec QS op het No-Dig event

Normec QS aanwezig tijdens BVOR-Demodagen

Normec QS aanwezig tijdens BVOR-Demodagen

Normec QS reconnu laboratoire d’essai par Synergrid

Normec QS reconnu laboratoire d’essai par Synergrid