02/06/2020

NTA 8828 opleidingen bij QS weer van start 

Vandaag (2 juni) zijn de opleidingen en examens in het kader van de NTA 8828 bij QS weer hervat. Een specifiek protocol is opgesteld met als doel opleidingen en examens volgens de NTA 8828 vanaf heden weer veilig doorgang te kunnen laten vinden tijdens de coronacrisis. 

De geldende adviezen en maatregelen van het RIVM en het protocol ‘Samen veilig doorwerken’ van Bouwend Nederland en Techniek Nederland vormen de basis van ons QS protocol, aangevuld met locatie- en handelingspecifieke details. 

QS verzorgt zowel de driedaagse volledige opleiding als ook de ééndaagse herhalingscursus voor hercertificering van elektrolassers en lastoezichthouders. De opleidingen zullen in kleinere groepen van maximaal 4 deelnemers worden gegeven. Ondanks de kleinere groepen heeft QS besloten om de dienstverlening tegen dezelfde tarieven aan te bieden. 

Ook worden onze opleidingen op maat weer opgepakt en is het hiermee mogelijk om in een aangepaste vorm de opleidingen in de avond en/of op zaterdag te organiseren. 

 

Gerelateerde nieuwsberichten

logo

Normec QS aanwezig op Infra Relatiedagen 2023

Wij zijn 7, 8 en 9 februari aanwezig op Infra Relatiedagen 2023.

Stempel op papier

Normec QS draagt bij aan certificeringspilot voor Europese eisen waterstof

Normec QS draagt bij aan certificeringspilot voor Europese eisen waterstof.

Mensen op beurs

Bezoek ons tijdens de InfraTech 2023

Van 17 t/m 20 januari staan wij met onze collega’s van Normec Certification en Normec Rei-Lux op de Infratech in Rotterdam Ahoy.

Opleiding elektrolassen

Benieuwd wat Normec QS
voor u kan betekenen?

Offerte aanvragen

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Benieuwd naar de mogelijkheden?
Normec QS denkt graag effectief met u mee.