Nieuws

Doorgang tijdens de coronacrisis

Elektrolas controle

NTA 8828 opleidingen bij QS weer van start

Vandaag (2 juni) zijn de opleidingen en examens in het kader van de NTA 8828 bij QS weer hervat. Een specifiek protocol is opgesteld met als doel opleidingen en examens volgens de NTA 8828 vanaf heden weer veilig doorgang te kunnen laten vinden tijdens de coronacrisis. 

De geldende adviezen en maatregelen van het RIVM en het protocol ‘Samen veilig doorwerken’ van Bouwend Nederland en Techniek Nederland vormen de basis van ons QS protocol, aangevuld met locatie- en handelingspecifieke details.

QS verzorgt zowel de driedaagse volledige opleiding als ook de ééndaagse herhalingscursus voor hercertificering van elektrolassers en lastoezichthouders. De opleidingen zullen in kleinere groepen van maximaal 4 deelnemers worden gegeven. Ondanks de kleinere groepen heeft QS besloten om de dienstverlening tegen dezelfde tarieven aan te bieden.

Ook worden onze opleidingen op maat weer opgepakt en is het hiermee mogelijk om in een aangepaste vorm de opleidingen in de avond en/of op zaterdag te organiseren.

Gerelateerd nieuws

Ontmoet Normec QS op het No-Dig event

Ontmoet Normec QS op het No-Dig event

Normec QS aanwezig tijdens BVOR-Demodagen

Normec QS aanwezig tijdens BVOR-Demodagen

Normec QS reconnu laboratoire d’essai par Synergrid

Normec QS reconnu laboratoire d’essai par Synergrid