Leiding

Industrie

Voor de industrie is een grote rol weggelegd betreft duurzaamheid. De duurzaamheidseisen voor voorzieningen worden steeds meer aangescherpt en aantoonbaarheid van het voldoen aan (inter)nationale wet- en regelgeving en normering steeds essentiëler. Normec QS is een erkende instelling en uw kennispartner op het gebied van testen, inspecteren en certificeren in de industriebranche.

Vloeistofdichtheid bodembeschermende voorzieningen

Milieueisen zijn voortdurend in ontwikkeling. Zowel bij bestaande als nieuwbouw is het van belang om te kunnen aantonen dat constructies voldoen aan de eisen. Normec QS verzorgt zowel de wettelijk vereiste inspectie en kan uitspraak doen over de levensduurverwachting, waardoor u compleet ontzorgd bent.

Hydrologische meting

Benieuwd wat Normec QS
voor u kan betekenen?

Hernieuwbare grondstoffen en energie

Energietoepassingen uit organische reststromen zijn sterk in opmars. Door centralisering van biomassa op biomassawerven wordt de markt ontsloten, terwijl de duurzame herkomst van biomassa geborgd kan worden middels NTA 8080 en ISCC certificering.

Ook toepassing van bioraffinage van bijvoorbeeld lignocellulose materiaal ten behoeve van biobased innovaties staan in de belangstelling.

Wereldwijd stijgt de behoefte aan energie en grondstoffen door opkomende economieën en veranderende consumptiepatronen. Fossiele energiebronnen zijn eindig, moeilijker te winnen, en CO2-uitstoot veroorzaakt milieuproblemen. Daarnaast is er binnen Europa een groeiende wens voor een meer geo-politiek onafhankelijke energie- en grondstoffenwinning.

Gerelateerde diensten

Inspectie Geo-elektrische meting

Inspectie Geo-elektrische meting voor Verklaring Vloeistofdichtheid

Nieuws

Ontmoet ons op Infra Relatiedagen 2024

Op 6, 7 en 8 februari is Normec QS weer aanwezig op hét netwerkplatform dat grond-, weg- en waterbouw professionals samenbrengt.

Man bij leiding

Ontmoet Normec QS op het No-Dig event

Normec QS is aanwezig op het No-Dig event op 11 en 12 oktober 2023. We vertellen u hier graag meer over onze onafhankelijke inspecties en opleidingen.

biogas units in field

Normec QS aanwezig tijdens BVOR-Demodagen

Normec QS is aanwezig tijdens de BVOR-Demodagen 24 en 25 mei 2023 als exposant.

Opleiding elektrolassen

Benieuwd wat Normec QS
voor u kan betekenen?

Offerte aanvragen

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Benieuwd naar de mogelijkheden?
Normec QS denkt graag effectief met u mee.

Offerte aanvragen voor..(Vereist)