Leiding

Industrie

Voor de industrie is een grote rol weggelegd betreft duurzaamheid. De duurzaamheidseisen voor voorzieningen worden steeds meer aangescherpt en aantoonbaarheid van het voldoen aan (inter)nationale wet- en regelgeving en normering steeds essentiëler. Normec QS is een erkende instelling en uw kennispartner op het gebied van testen, inspecteren en certificeren in de industriebranche.

Vloeistofdichtheid bodembeschermende voorzieningen

Milieueisen zijn voortdurend in ontwikkeling. Zowel bij bestaande als nieuwbouw is het van belang om te kunnen aantonen dat constructies voldoen aan de eisen. Normec QS verzorgt zowel de wettelijk vereiste inspectie en kan uitspraak doen over de levensduurverwachting, waardoor u compleet ontzorgd bent.

Hydrologische meting

Benieuwd wat Normec QS
voor u kan betekenen?

Hernieuwbare grondstoffen en energie

Energietoepassingen uit organische reststromen zijn sterk in opmars. Door centralisering van biomassa op biomassawerven wordt de markt ontsloten, terwijl de duurzame herkomst van biomassa geborgd kan worden middels NTA 8080 en ISCC certificering.

Ook toepassing van bioraffinage van bijvoorbeeld lignocellulose materiaal ten behoeve van biobased innovaties staan in de belangstelling.

Wereldwijd stijgt de behoefte aan energie en grondstoffen door opkomende economieën en veranderende consumptiepatronen. Fossiele energiebronnen zijn eindig, moeilijker te winnen, en CO2-uitstoot veroorzaakt milieuproblemen. Daarnaast is er binnen Europa een groeiende wens voor een meer geo-politiek onafhankelijke energie- en grondstoffenwinning.

Gerelateerde diensten

Inspectie Geo-elektrische meting

Inspectie Geo-elektrische meting voor Verklaring Vloeistofdichtheid

Nieuws

logo

Normec QS aanwezig op Infra Relatiedagen 2023

Wij zijn 7, 8 en 9 februari aanwezig op Infra Relatiedagen 2023.

Stempel op papier

Normec QS draagt bij aan certificeringspilot voor Europese eisen waterstof

Normec QS draagt bij aan certificeringspilot voor Europese eisen waterstof.

Mensen op beurs

Bezoek ons tijdens de InfraTech 2023

Van 17 t/m 20 januari staan wij met onze collega’s van Normec Certification en Normec Rei-Lux op de Infratech in Rotterdam Ahoy.

Opleiding elektrolassen

Benieuwd wat Normec QS
voor u kan betekenen?

Offerte aanvragen

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Benieuwd naar de mogelijkheden?
Normec QS denkt graag effectief met u mee.