17/02/2022

Update GEM² – Het nieuwe geo-Elektrisch meetsysteem 

Na de lancering van GEM² in november 2020 tijdens de ALV van de BVOR hebben reeds meerdere BVOR-leden gebruik gemaakt van GEM². Deze nieuwste vorm van geo-elektrisch meten is ontwikkeld door QS in samenwerking met ABV Haukes. GEM²  verzorgt inspecties van alle foliebakconstructies en (opvang)bassins.

Om hiervoor een Verklaring Vloeistofdichte Voorziening te ontvangen biedt het nieuwe, innovatieve geo-elektrisch meetsysteem uitkomst. 

QS en ABV Haukes werken volledig autonoom en regelen de inspectie van a tot z. Geen gedoe dus. Bovendien bespaart u met GEM²  aanzienlijk op directe en indirecte kosten. Uiteraard wordt de inspectie uitgevoerd volgens Protocol 6702 van Stichting Infrastructuur Kwaliteitsborging Bodembeheer (SIKB). 

Om u exact te laten zien wat GEM² inhoudt, verwijzen wij u graag naar de animatie die hier klaar staat.  Alles over GEM² leest u hier.

Mocht u interesse hebben in inspecties met het nieuwe GEM²-systeem, dan informeren wij u graag vrijblijvend over de specifieke mogelijkheden voor uw vloeistofdichte voorzieningen. 

Gerelateerde nieuwsberichten

logo

Normec QS aanwezig op Infra Relatiedagen 2023

Wij zijn 7, 8 en 9 februari aanwezig op Infra Relatiedagen 2023.

Stempel op papier

Normec QS draagt bij aan certificeringspilot voor Europese eisen waterstof

Normec QS draagt bij aan certificeringspilot voor Europese eisen waterstof.

Mensen op beurs

Bezoek ons tijdens de InfraTech 2023

Van 17 t/m 20 januari staan wij met onze collega’s van Normec Certification en Normec Rei-Lux op de Infratech in Rotterdam Ahoy.

Opleiding elektrolassen

Benieuwd wat Normec QS
voor u kan betekenen?

Offerte aanvragen

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Benieuwd naar de mogelijkheden?
Normec QS denkt graag effectief met u mee.