Nieuws

Inspecties van foliebakconstructies en bassins

Geo-elektrisch meetsysteem

Update GEM² – Het nieuwe geo-Elektrisch meetsysteem

Na de lancering van GEM² in november 2020 tijdens de ALV van de BVOR hebben reeds meerdere BVOR-leden gebruik gemaakt van GEM². Deze nieuwste vorm van geo-elektrisch meten is ontwikkeld door QS in samenwerking met ABV Haukes. GEM²  verzorgt inspecties van alle foliebakconstructies en (opvang)bassins.

Om hiervoor een Verklaring Vloeistofdichte Voorziening te ontvangen biedt het nieuwe, innovatieve geo-elektrisch meetsysteem uitkomst.

QS en ABV Haukes werken volledig autonoom en regelen de inspectie van a tot z. Geen gedoe dus. Bovendien bespaart u met GEM²  aanzienlijk op directe en indirecte kosten. Uiteraard wordt de inspectie uitgevoerd volgens Protocol 6702 van Stichting Infrastructuur Kwaliteitsborging Bodembeheer (SIKB).

Om u exact te laten zien wat GEM² inhoudt, verwijzen wij u graag naar de animatie die hier klaar staat.  Alles over GEM² leest u hier.

Mocht u interesse hebben in inspecties met het nieuwe GEM²-systeem, dan informeren wij u graag vrijblijvend over de specifieke mogelijkheden voor uw vloeistofdichte voorzieningen.

Ontmoet Normec QS op het No-Dig event

Ontmoet Normec QS op het No-Dig event

Normec QS aanwezig tijdens BVOR-Demodagen

Normec QS aanwezig tijdens BVOR-Demodagen

Normec QS reconnu laboratoire d’essai par Synergrid

Normec QS reconnu laboratoire d’essai par Synergrid