Nieuws

Continue ontwikkeling

Visueel leiding uitsnede

QS al 20 jaar uw partner!

Op 16 maart 2001 begon Cor van Ommeren vanaf zijn zolderkamer met Quality Services B.V. zijn volledig onafhankelijke inspectiediensten op kunststoffolie- en leidingprojecten. Vandaag de dag, 16 maart 2021, bestaat QS inmiddels 20 jaar! In die 20 jaar heeft QS zich continue ontwikkeld tot een volwaardige partner op het gebied van volledig onafhankelijke test-, inspectie, certificatie- en opleidingsactiviteiten.

QS is in 20 jaar volledig organisch gegroeid vanuit de toenemende vraag van klanten om binnen de marktsegmenten, waarin QS actief is, aantoonbaar te blijven voldoen aan wet- en regelgeving en normering. Met een ervaren team van 35 professionals worden zowel vanuit het onlangs uitgebreide hoofdkantoor in Bennekom als ook op projectlocatie door heel Nederland én daar buiten dagelijks tientallen onafhankelijke beoordelingen uitgevoerd.

Van inspecties en ultrasoon onderzoek van kunststoffolie- en leidingen, vloeistofdichte voorzieningen en IBC-werken tot volledig erkende levensduurbeoordelingen en beproevingen van kunststof constructies in haar state-of-the-art laboratorium, persoonscertificatie van kunststof lassers en lastoezichthouders tot een breed pallet aan certificatie- en verificatiediensten in de markt voor hernieuwbare energie en biobased producten. De combinatie van een 17020 type A geaccrediteerde inspectie-instelling, een 17025 geaccrediteerd laboratorium, een 17065 geaccrediteerde certificatietak en een door NEN en CKB erkende opleidingspoot maakt QS daarin uniek.

Deze ontwikkeling is alleen mogelijk geweest door het groeiend aantal trouwe klanten en partners. Namens alle medewerkers van QS: bedankt voor uw vertrouwen in onze dienstverlening! Wij blijven graag uw partner en verwelkomen ook graag u als nieuwe klant!

Gerelateerd nieuws

Ontmoet Normec QS op het No-Dig event

Ontmoet Normec QS op het No-Dig event

Normec QS aanwezig tijdens BVOR-Demodagen

Normec QS aanwezig tijdens BVOR-Demodagen

Normec QS reconnu laboratoire d’essai par Synergrid

Normec QS reconnu laboratoire d’essai par Synergrid