Man bij leiding

Inside Sales Medewerker

Klanten meenemen in de wereld van certificeringen en inspecties. Dat is wat jij als Inside Sales Medewerker gaat doen. Je bent daarbij actief op het gebied van zowel relatiebeheer als sales.

Draag bij aan onze groei!

Wat mag jij gaan doen

Telefonisch contact staat in jouw rol centraal. Een klant vraagt een offerte aan en jij zorgt ervoor dat de offerte binnen 24 uur wordt aangeleverd. Een mooie uitdaging! Daarbij schakel je met de (Commercieel) Directeur en informeer je de verschillende klanten. Vervolgens zet jij je in om een deal te sluiten én een relatie op te bouwen.

Jij bent werkzaam op het kantoor in Bennekom. Jij bent minimaal 32 uur per week beschikbaar.

 • Je volgt leads telefonisch op en informeert potentiële klanten over onze producten en diensten.
 • Je verzamelt gegevens voor offertes en stelt deze vervolgens zelf op.
 • Je neemt na het verzenden van de offertes telefonisch contact op met de klanten en sluit deals.
 • Je focust op het relatiebeheer: van een verjaardagskaart versturen tot succes wensen met de audit en onze nieuwe diensten onder de aandacht brengen.
 • Je signaleert ontwikkelingen in de markt en vertaalt deze naar plannen voor nieuwe producten en diensten.

Wat breng jij mee

Goede communicatie, laat dat maar aan jou over! Je spreekt en schrijft goed Nederlands en stelt je servicegericht op. Tegelijkertijd ga je doelgericht te werk en vind je het leuk om targets te halen. Dat doe je proactief en vol enthousiasme. Keer op keer wil je het beste uit jezelf halen en zoek je naar mogelijkheden om je werk nóg beter te doen. Je kunt daarnaast zowel zelfstandig als in teamverband werken. En klanten telefonisch vooruithelpen? Daarin blink jij uit. Verder beschik jij over:

 • Minimaal een mbo 4 diploma, bij voorkeur in een relevante richting.
 • Vanaf 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare sales functie.
 • Een gestructureerde werkwijze.
 • Een hands-on mentaliteit.

Over Normec QS

Quality Services (QS) maakt sinds augustus 2021 onderdeel uit van de Normec Group. De Normec Group is een ambitieuze, onafhankelijke en snel groeiende organisatie die zich richt op testen, inspecteren, certificeren en compliance. Bij Normec QS in Bennekom werken circa 35 Inspecteurs, Auditoren en Materiaalspecialisten. Als onafhankelijk specialist levert QS diensten op het gebied van testen, inspecteren en certificeren van projecten op gebieden als: afval, recycling, compostering, grond-weg- en waterbouw, duurzame energie en infrastructuur.

De sfeer binnen de organisatie is informeel en er zijn korte lijnen met de directie. Collega’s zijn betrokken bij elkaar, maar ook zeker bij de organisatie.

Wat bieden wij jou

 • Jij krijgt zeker een warm welkom van al je collega’s.
 • Een zeer uitdagende baan met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Een goed maandsalaris afgestemd op jouw kennis en ervaring.
 • 25 vakantiedagen.
 • Reiskostenvergoeding.
 • Collectieve Pensioenvoorziening, met 50% premie betaald door ons.

Maar dit is natuurlijk niet alles!

Iedere dag wordt er gezellig met elkaar geluncht. Zo leer jij je collega’s snel beter kennen. En het gaat dan over van alles en nog wat, maar niet over het werk. Er is interesse in elkaar! In de zomerperiode is de BBQ een vaste prik. En met kerst volgt er een feestelijk diner, en hiervoor mag je gezellig iemand meenemen. Binnen de afdeling Sales zal jij diverse sales dagen hebben met leuke workshops met diner. Via ons uitgebreide vitaliteitsprogramma mag je deelnemen aan bijvoorbeeld zwem- en hockeyclinics. Wil jij je verder ontwikkelen door middel van een opleiding of een training? Dit kan! Geef het aan en er wordt direct met je meegedacht. Ook zijn er volop doorgroeimogelijkheden, doordat wij onderdeel zijn van de Normec Group worden er veel deuren voor je geopend.

Heb jij nog vragen?
Neem contact met mij op!

Pim Verbunt, Corporate Recruiter
 +31 (0)6 1091 7556
recruitment-assurance@normecgroup.com

Werken bij Normec QS betekent

Nog één stap verwijderd van jouw nieuwe baan!

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 64 MB.

  Offerte aanvragen

  Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Benieuwd naar de mogelijkheden?
  Normec QS denkt graag effectief met u mee.