Financieel Medewerker

Met jouw financiële expertise ben jij verantwoordelijk voor een van onze business units. Dit loopt hand in hand met jouw integere houding. Een dynamische rol met veel afwisseling. Als het om debiteurenbeheer gaat schakel jij proactief met collega’s en klanten . Jij denkt altijd net een stap vooruit en wil de verwachtingen van anderen overtreffen. 

Wat mag jij gaan doen

Jij merkt direct de afwisseling in je werk. Je verwerkt de financiële administratie via Basecone in Exact Online. Zo ben je verantwoordelijk voor de crediteuren- en debiteurenadministratie, liquide middelen en de voorbereidende werkzaamheden van de maand- en jaarafsluiting van de business unit. Je schakelt met klanten, beantwoord hun vragen en denkt met ze mee in oplossingen.

Verder ga jij aan de slag met:

 • Het opstellen van de maandelijkse KPI’s.
 • De voorbereiding van de maandelijkse financiële rapportages.
 • rekening houden met de planning & control-cyclus (key controls & autorisatiematrix).

Jij werkt op zowel onze vestiging in Geldermalsen als in Bennekom. In overleg wordt dit met je afgestemd. Jij komt terecht in een team van 5 collega’s. Martijn is de Finance & HR Manager. Natasja, Marthe en Erwin zijn net als jij werkzaam als Financieel Medewerker en verantwoordelijk voor een van de business units. Marijke behoort ook tot het team en is HR Medewerker. Qua afdeling kom je terecht in een cultuur zoals je tegenkomt bij een MKB, maar hebben wij wel te maken met deadlines.

“Bij Normec is er naast hard werken, tijd om elkaar beter te leren kennen en te genieten! In je functie krijg je veel verantwoordelijkheid en de vrijheid om je werk zelf in te delen.” Martijn Jansen | Finance & HR Manager.

Wat neem jij mee

 • Minimaal een mbo 4 diploma in een financiële richting.
 • Vanaf 3 jaar relevante werkervaring in een dynamische omgeving.
 • Ervaring met Exact Online en/of Basecone is een pré.
 • Flexibiliteit voor wat betreft het werken op zowel onze vestiging in Bennekom als Geldermalsen.
 • In je werk ben jij nauwkeurig, kritisch en maakt daarbij weinig fouten. Jij draagt verbeteringen aan en zorgt voor een goede kwaliteitsborging.
 • Een hands-on mentaliteit en proactieve houding.

Over Normec Assurance

Normec Assurance is een Service Line binnen de Normec Group, waar een zestal bedrijven onderdeel van uit maken. Deze bedrijven richten zich op het uitvoeren van inspecties, audits en testen van diverse type ondernemingen in verschillende branches in Nederland. Normec is jong en dynamisch.

De sfeer binnen onze organisatie is laagdrempelig en informeel te noemen. Er wordt gezellig samen geluncht of een frisse neus gehaald tijdens een wandeling. Collega’s helpen elkaar graag en er is interesse in elkaar. Met de business units en de directieleden zijn korte lijnen.

Wat bieden wij jou

 • Je krijgt een warm welkom binnen het gezellige finance team!
 • Een zeer uitdagende baan met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Een goed maandsalaris, welke afgestemd is op jouw kennis en ervaring.
 • Reiskostenvergoeding.
 • Collectieve Pensioenvoorziening, met 50% premie betaald door ons.

Maar dit is natuurlijk niet alles!

Elke vrijdag zijn er gezellige vrijdagmiddagborrels, waarbij je altijd kan aansluiten. Ook worden er diverse bedrijfsfeesten georganiseerd, zoals de jaarlijkse BBQ en het zomer-/winterfeest. Via ons uitgebreide vitaliteitsprogramma mag je deelnemen aan bijvoorbeeld zwem- en hockeyclinics. Wil jij je verder ontwikkelen door middel van een opleiding of een training? Dit kan! Geef het aan en er wordt direct met je meegedacht. Ook zijn er volop doorgroeimogelijkheden, want door onderdeel te zijn van Normec Group worden veel deuren voor je geopend.

Heb jij nog vragen?
Neem contact met mij op!

Pim Verbunt, Corporate Recruiter
 +31 (0)6 1091 7556
recruitment-assurance@normecgroup.com

Werken bij Normec Assurance betekent

Nog één stap verwijderd van jouw nieuwe baan!

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 64 MB.

  Offerte aanvragen

  Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Benieuwd naar de mogelijkheden?
  Normec QS denkt graag effectief met u mee.