Kantoor

Corporate Recruiter

Jij krijgt energie van het maken van de perfecte match en weet toekomstige collega’s te enthousiasmeren om bij ons te komen werken. Voor schaarse profielen weet jij de juiste kandidaten te werven o.a. via LinkedIn. In deze rol heb jij veel verantwoordelijkheid en vrijheid in je werk. Uitdaging genoeg met voldoende ruimte om de recruitment afdeling verder vorm te geven.

Wat mag jij gaan doen

Als Corporate Recruiter ben jij verantwoordelijk voor het recruitmentproces van een zestal business units. Jij schakelt met de directieleden en managers als het gaat over de werving en selectie van kandidaten. Nieuwe vacatures pak jij op en zet deze op onze kanalen uit. Daarnaast zal jij zelf actief kandidaten searchen en benaderen via LinkedIn, dit vormt een groot deel van je werkweek. Jij bent onze talent sourcer! Met interessante kandidaten voer jij in veel gevallen het eerste sollicitatiegesprek, dit kan ‘live’ of via teams zijn. Verder bewaak jij het sollicitatieproces. Zodra de match er met een kandidaat is, stuur jij het aanbod toe. Tot aan het contract ben jij verantwoordelijk voor het gehele proces.

Jij pakt de lead voor wat betreft recruitment, maar dit doe jij niet alleen. Jij wordt ondersteunt door een HR / Management Assistent, en kan bepaalde werkzaamheden voor jou uit handen nemen. Verder schakel jij veel met de HR medewerker als het gaat om de start van kandidaten.

En verder

 • Jij bent verantwoordelijk voor de werving en selectie van nieuwe collega’s.
 • Het bewaken van het sollicitatieproces en zet assessments uit.
 • Stelt creatieve en aantrekkelijke nieuwe vacatureteksten op.
 • Jij verzorgt samen met de HR medewerker het on-boardingsproces van nieuwe collega’s.
 • Als Recruiter heb jij de contacten met onze wervingspartners. Zodra er een nieuwe vacature is, informeer jij deze partijen.

Wat neem jij mee

 • Hbo niveau. Een online assessment maakt onderdeel van de procedure.
 • Minimaal 3  jaar werkervaring opgedaan als Recruiter, dit mag ook aan de bureauzijde zijn.
 • Sourcing skills en ervaring met LinkedIn Recruiter seat zijn een must.
 • Communicatief ben jij sterk, jij weet kandidaten te overtuigen om jou nieuwe Normec collega te worden.
 • Verder ben jij proactief ingesteld, neemt initiatief en bent positief ingesteld.

Over Normec Assurance

Normec Assurance is een Service Line binnen de Normec Group, waar een zestal bedrijven onderdeel van uit maken. Deze bedrijven richten zich op het uitvoeren van inspecties, audits en testen van diverse type ondernemingen in verschillende branches in Nederland. Normec is jong en dynamisch.

De sfeer binnen onze organisatie is laagdrempelig en informeel te noemen. Er wordt gezellig samen geluncht of een frisse neus gehaald tijdens een wandeling. Collega’s helpen elkaar graag en er is interesse in elkaar. Met de business units en de directieleden zijn korte lijnen.

Wat bieden wij jou

 • Je krijgt een warm welkom binnen een gezellig team van professionals!
 • Een zeer uitdagende baan met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Een goed maandsalaris, welke afgestemd is op jouw kennis en ervaring.
 • Collectieve Pensioenvoorziening, met 50% premie betaald door ons.
 • Uiteraard krijg jij een LinkedIn Recruiter Seat.
 • Een bijzondere werkplek in een karakteristiek monumentaal pand in Geldermalsen, waar je kunt werken met twee beeldschermen aan een in hoogte verstelbaar bureau.

Maar dit is natuurlijk niet alles!

Elke vrijdag zijn er gezellige vrijdagmiddagborrels, waarbij je altijd kan aansluiten. Ook worden er diverse bedrijfsfeesten georganiseerd, zoals de jaarlijkse BBQ en het zomer-/winterfeest. Via ons uitgebreide vitaliteitsprogramma mag je deelnemen aan bijvoorbeeld zwem- en hockeyclinics. Wil jij je verder ontwikkelen door middel van een opleiding of een training? Dit kan! Geef het aan en er wordt direct met je meegedacht. Ook zijn er volop doorgroeimogelijkheden, want door onderdeel te zijn van Normec Group worden veel deuren voor je geopend.

Heb jij nog vragen?
Neem contact met Marina op!

Marina Lauer, Fidez Recruitment
 +31 (0)6 4631 0037
 m.lauer@fidez.nl

 

De werving en selectie voor deze vacature is exclusief uitbesteed aan Fidez Recruitment. Fidez Recruitment is o.a. gespecialiseerd in de werving en selectie van HR en Recruitment-professionals.

Werken bij Normec Assurance betekent

Nog één stap verwijderd van jouw nieuwe baan!

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 64 MB.

  Offerte aanvragen

  Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Benieuwd naar de mogelijkheden?
  Normec QS denkt graag effectief met u mee.